Ohjelmapalvelut

Kaipaatko tilaisuuteesi musiikkia - Make Häkkinen tarjoaa ohjelmaa

Trubaduuri Make Häkkinen

 

Make on tehnyt trubaduurina keikkoja parin vuosikymmenen ajan. Make on esiintynyt kaikenlaisissa tilaisuuksissa – kehdosta hautaan, tuhannen kapakan kautta. Make on tuttu kasvo yhteislaulutilaisuuksista, firmojen juhlista, pubikeikoilta ja monista yksityistilaisuuksista. Ohjelmisto on monipuolinen ja asiakkaan toiveet otetaan huomioon mahdollisuuksien mukaan.

Make on tehnyt paljon myös juontokeikkoja.

Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä tilaisuutesi musiikit.

Fan Club

 -cover duo-

 

Lotta ja Make Häkkisen laulu/kitara -duo. Ohjelmisto koostuu nostalgisista lauluista tämän päivän hitteihin. Asiakkaan toivomia kappaleita liitetään ohjelmistoon mahdollisuuksien mukaan.

Fan Club -cover duo luo tunnelmaa tilaisuuteesi, oli sitten kyseessä häät, syntymäpäivät, pikkujoulut, yksityisjuhlat tai firman tilaisuudet.

Lotan kaunis laulu, Maken kitaran soitto ja stemmalaulu mahdollistaa monipuolisen ohjelmiston. Lotta ja Make ovat tehneet yhdessä musiikkia kohta 20 vuotta: musikaalia, musiikkiteatteria ja duokeikkoja. Fan Club duolle on nyt koottu uutta ohjelmistoa englanniksi ja suomeksi.

Fan Club duon voi tilata myös triona. Mukaan liittyy silloin toinen kitaristi.

Make Häkkinen & Pekka Virtanen Duo

 

Nämä iloiset veijarit ovat viihdyttäneet yleisöään kimpassa jo 10 vuoden ajan. Make ja Pekka soittavat mieluusti niin häissä, synttäreillä, latotansseissa kuin pubi keikoillakin.

Luvassa on kaikkien tuntemia biisejä jazz standardeista suomirokin kautta kauniisiin balladeihin. Ohjelmisto kootaan aina tilaisuuden mukaan eli asiakkaan toiveita noudattaen. Duon laajasta kappalevalikoimasta löytyy varmasti kaikille mieluisat kappaleet.

Maken komeaa laulua ja Pekan virtuoosimaista kitaran soittoa on ilo kuulla ja välillä nämä herrat innostuvat kertomaan hulvattomia tarinoita keikkareissuiltaan.

”Kun on kaksi kitaraa ja molemmat sjungaa, niin se on jo bändi!”

Make Häkkinen Band tarjoaa raudanlujalla ammattitaidolla ja kokemuksella Rock’n’roll Cocktailin, joka ei jätä kylmäksi ketään. Ohjelmistossa on biisejä 50-luvulta tähän päivään. Suomirokkia ja ulkolaisia rockhelmiä. Perinteinen tanssimusiikki luonnistuu yhtä lailla.

 

Make Häkkinen Band

Make Häkkinen Bandin muodostavat: Make Häkkinen laulu/kitara, Pekka Virtanen kitara/laulu, Jussi Kinnunen basso/laulu ja Jussi Järvinen rummut. Herrat ovat kaikki pitkän linjan ammattimuusikoita.

 

Bändi soittaa: klubeilla, yrityksien juhlissa, pikkujouluissa, häissä ja yksityistilaisuuksissa. Illan ohjelmistoa voidaan helposti muokata tilaajan toiveiden mukaan.

 Ota yhteyttä, niin suunnitellaan tilaisuuden musiikit yhdessä.

Kronikka

Höveli 100 vuotias suomalainen laulu

 

Kronikassa esitellään suomalaisia laulutekstintekijöitä ja kerrotaan heistä positiivisia tarinoita laulujen lomassa. Vuorovaikutus yleisön kanssa syntyy helposti, kun joku muistaa tarinan jostain artistista tai on tavannut tämän henkilökohtaisesti, esim. Juicen – kaikkihan Juicen tuntee. Joistakin lauluista voidaan kertoa vaikkapa niiden syntytarinaa jne. Kronikka lähtee liikkeelle Alfred J. Tannerista. Tannerin voidaan katsoa olevan ensimmäinen suomenkielisten laulutekstien tekijä, joka myös itse esitti laulunsa. Matka jatkuu mm. Juicen, Helismaan, Vexi Salmen, Hectorin, J. Karjalaisen lauluilla päätyen Chisun Baden Badeniin.

Hyviä lauluja ja rupattelua yleisön kanssa, voisi kuvata esityksen kulkua. Lauluja esittää ja tarinoita kertoo Make Häkkinen ja Jussi Kinnunen.

Kronikka sopii tilaisuuksiin hyvin alkuillan ohjelmaksi. Ohjelman kesto on n. 1 tunti. Kestoa voi muokata asiakkaan toiveen mukaisesti.